Siirry sisältöön
LS-negatiivi

Asiakaspalvelija kenneliin – Luosto

Asiakaspalvelijaksi Luoston husky kenneliin!

 

Haemme joukkoomme joulusesongin ajaksi reippaita asiakaspalvelijoita.

Meillä Luostolla joulukuu on kiireistä aikaa. Saamme vieraaksemme Isosta Britanniasta tuhansia asiakkaita, jotka ovat pääsääntöisesti lapsiperheitä ja tulevat juhlimaan joulua tänne kanssamme.

Asiakaspalvelijana puhut sujuvasti erittäin hyvää englantia, olet ulospäinsuuntautunut, puhelias ja naurava asiakaspalvelija – hymysi ei hyydy pitkänäkään päivänä. Sinun ei tarvitse opastaa maastossa, joten kelkalla ajotaito tai aikaisempi kokemus opastamistehtävistä ei ole välttämätöntä. Riittää, että esiinnyt mielelläsi isojenkin ryhmien edessä.

Joulusesongin asiakaspalvelijana työskentelet päivittäin isojen brittiläisten ryhmien kanssa koiratarhalla esitellen heille koiriamme, tarjoten kuumaa juomaa sekä kertoen tarinoita tarhamme koirista ja rekikoirista yleensä. Apunasi on matkanjärjestäjän oppaat ja tontut auttamassa ryhmien koossa pitämisestä, leikittämisestä ja mehujen jakamisesta. Välillä pääset ryhmän mukaan apuoppaaksi safarille tai ajamaan koirarekeä. Huskysafari on yksi vieraidemme odotetuimmista kokemuksista. Tulet itsekin hyvälle mielelle, kun näet asiakkaiden riemun safarin jälkeen. Toimenkuvaan kuuluu myös ohjelmien valmistelu- ja purkutehtävät, sekä koiratarhan yleisissä töissä avustaminen.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Huipputyypeistä koostuvan työporukan
  • Paljon tietoa ja taitoa rekikoirien kanssa työskentelystä
  • Lapin luonnonkauniit maisemat
  • Suuren yrityksen kattavat henkilökuntaedut (LaplandHotels, LaplandSafaris & LaplandSki Resorts)
  • Mahdollisuuden olla osa monien lasten odotettua Joulutarinaa

 

Työsuhteessa noudatetaan ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työt alkavat marraskuussa ja jatkuvat tammikuulle 2023. Avustamme majoituksen järjestämisessä. Oma auto on toivottava liikkumiseen asunnon ja työpaikan välillä.

 

Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana, joten haethan pian! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 2.10.2022.

 

Lisätiedot: info@laplandstaff.fi

 

 

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös