fbpx Siirry sisältöön
LS-nega

Aktiviteettiohjaaja – Saariselkä

Haemme Lapland Safarikselle Saariselälle Aktiviteettiohjaajia joulusesongille 2021!

 

Aktiviteettiohjaajat vetävät erilaisia ulkoaktiviteetteja lumikenkäilystä pulkkailuun ulkomaalaisille jouluryhmille. Ohjaajat voivat tarjoilla mehua tai auttaa asiakkaiden varustuksessa. Aktiviteettiohjaajan työ on itsenäistä, vaikka samalla alueella voikin olla useita oppaita. Aktiviteettiohjaaja vastaa omalla työpisteellään asiakaspalvelusta ja turvallisuudesta.

Työpäivien pituus vaihtelee ryhmän ja ohjelman mukaan. Asiakkaiden ohjelma voi sisältää moottorikelkka- ja huskyajeluja, pulkkailua tai vaikkapa leikkimieliset talviolympilaiset! Työtehtäviin voi lukeutua myös varusteiden huolto- ja korjaustöitä, aktiviteettialueen valmistelua sekä muita työtehtäviä.

Hyvä aktiviteettiohjaaja on reipas, innostava, energinen henkilö, joka tykkää olla ihmisten seurassa ja esillä ohjaajan roolissa. Hänellä on hyvät ryhmänhallintataidot ja itsevarmuutta antaa ohjeita englanniksi. Työympäristö on hyvin kansainvälinen, joten työkielemme on myös englanti. Espanjan kielen taito on myös eduksi. Lisäksi edellytämme hygieniapassia sekä ajokorttia.

 

Tarjoamme sinulle:

  • mahtavan työporukan ja upean työympäristön
  • yllätyksellisen ja vaihtelevan työnkuvan
  • helpon tavan tulla Lappiin töihin
  • lukuisat vapaa-ajanviettomahdollisuudet
  • suuren yrityksen kattavat henkilökuntaedut (Lapland Hotels, Lapland Safaris & Lapland Ski Resorts)

 

Lapland Safaris järjestää uusille työntekijöille koulutuksen ennen työsuhteen alkua. Koulutuksessa käydään läpi vaadittavia taitoja, tehdään esiintymisharjoitteita sekä tutustutaan toimintaympäristöön. Koulutuksen kulmakiviä ovat tieto, taito ja turvallisuus.

Työ alkaa marraskuun lopulla ja kestää joulukuun loppuun. Työsuhde on ohjelmapalvelualan työehtosopimuksen mukainen määräaikaisuus. Majoituksen hankinnassa avustetaan. Lapland Safaris on savuton työpaikka.

Hakuaika päättyy 17.10.2021. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana.

 

Lisätiedot: info@laplandstaff.fi

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Vaihde: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Vaihde: +358 400 164 7300
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös