fbpx Siirry sisältöön
LS-nega

Front Desk-työntekijä – Saariselkä

Huipputiimi ja tunturit odottavat juuri sinua!

 

Haemme Lapland Safarikselle Saariselälle Front desk -työntekijöitä eri mittaisiin työsuhteisiin talvisesongille 2021-2022.

Safaritalon fronttina palvelet kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme auttamalla heitä valitsemaan sopivimmat palvelut ja tekemällä heille varaukset niistä. Front desk -palvelupisteessä hoidat välinevuokrausta sekä palvelutiskin yhteydessä olevaa tuotemyymälää osana muuta asiakaspalvelutiimiä. Tehtäviisi kuuluvat kassapäätetyö, tuotteiden hinnoittelu ja esille laitto. Front desk -työntekijät auttavat myynnillisissä työtehtävissä, kuten sähköposteihin vastaamisessa ja varausten tarkastamisessa. Lisäksi tehtäviin kuuluu asiakkaiden avustaminen safarien lähtötilanteessa. Kauden mitassa työtehtävien painotus vaihtelee.

Lapland Safariksen front desk -työntekijänä odotamme sinulta asiakaspalvelutaitoja, myyntihenkisyyttä, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Joustavuus ja paineensietokyky ovat myös tärkeitä ominaisuuksia. Toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja olet jo käyttänyt erilaisia järjestelmiä. Työskentely-ympäristömme on erittäin kansainvälinen, ja työkielemme ovat suomi ja englanti. Hyvän englannin ja suomen kielen taidon lisäksi eduksesi lasketaan muu kielitaito, erityisesti espanja tai ranska, sekä alan koulutus. Edellytämme ajokorttia ja myös ulkona työskentelyä.

 

Tarjoamme sinulle:

  • huippu työporukan ja vaihtelevan työnkuvan
  • Lapin luonnonkauniit maisemat
  • helpon tavan tulla Lappiin töihin
  • lukuisat vapaa-ajanviettomahdollisuudet
  • suuren yrityksen kattavat henkilökuntaedut (Lapland Hotels, Lapland Safaris & Ski Resorts).

 

Työsuhde on ohjelmapalvelualan työehtosopimuksen mukainen määräaikaisuus. Työ alkaa marraskuussa. Osalla valituista työ päättyy huhtikuussa, osalla aiemmin. Työntekijät koulutetaan tehtäviin. Majoituksen hankinnassa avustetaan. Lapland Safaris on savuton työpaikka.

Hakuaika päättyy 3.10.2021. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana.

 

Lisätiedot: info@laplandstaff.fi

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Vaihde: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Vaihde: +358 400 164 7300
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös