fbpx Siirry sisältöön

Rekikoiraopas – Luosto

harmaa-ikoni

Arctic Husky Farm Luosto etsii joukkoonsa rekikoiraoppaita, 2 paikkaa

 

Etsimme Luostolle reippaita, aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä rekikoiraoppaita tarha ja opastyöhön.  Jos olet joustava ja fyysistä työtä pelkäämätön moniosaaja, viihdyt ja pärjäät hyvin ihmisten ja koirien kanssa, puhut sujuvasti englantia ja tykkäät työskennellä ulkona kelistä riippumatta, olet etsimämme henkilö!

Toimenkuvanasi on koirien treenaaminen, hoito ja safareiden opastustehtävät. Tarhatyöhön kuuluu ohjelmien valmistelu- ja purkutehtävät, asiakaspalvelu tarhalla ja maastossa sekä eräruokailujen järjestäminen. Koiraoppaan työssä on tarpeen voimassa oleva EA1-koulutus, hygieniapassi, vähintään B-ajokortti sekä on toivottavaa, että osaat ajaa moottorikelkalla. Eduksi katsotaan aiempi kokemus opastyöstä, aluetuntemus sekä kokemus koirien hoidosta.

 

Tarjoamme sinulle:

  • innokkaan huipputyypeistä koostuvan työporukan
  • Lapin luonnonkauniit maisemat
  • lukuisat vapaa-ajanviettomahdollisuudet Pyhä-Luoston alueella
  • suuren yrityksen kattavat henkilökuntaedut (Lapland Hotels, Lapland Safaris & Lapland Ski Resorts).

 

Työt alkavat syyskuun alussa ja jatkuvat talvikauden loppuun huhtikuulle 2022. Avustamme majoituksen järjestämisessä. Oma auto helpottaa liikkumistasi majoituksen ja työpaikan välillä. Työsuhteessa noudatetaan ohjelmapalvelualan työehtosopimusta.

Hakuaika päättyy 4.8.2021. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana. Valinnat tehdään viimeistään viikolla 33.

 

Tiedustelut: sähköpostilla osoitteeseen saara@huskysafaris.com

Lapland Safaris ja Lapland Hotels muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4
FI-99300 MUONIO
Vaihde: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös