fbpx Siirry sisältöön
LS-nega

Rekikuljettaja / Apuopas – Saariselkä

Haemme Lapland Safarikselle Saariselälle rekikuljettajia/apuoppaita joulusesongille 2021!

 

Rekikuljettaja/apuopas työskentelee koti- ja ulkomaisten asiakasryhmien aktiviteetteihin liittyvissä tehtävissä. Rekikuljettajan pääasiallinen tehtävä on toimia asiakkaiden kuljettajana tapahtumapaikoilla moottorikelkalla rekeä vetäen. Osa tehtävistä on apuoppaana toimiminen kokeneemman oppaan alaisuudessa ja valvonnassa eri safariohjelmissa.

Työpäivien pituus vaihtelee ryhmän ja ohjelman mukaan. Asiakkaiden ohjelma voi sisältää kelkka-ajeluita, huskyajeluita, pulkkailua tai vaikkapa lumikenkäilyä. Työtehtäviin voi lukeutua myös varusteiden huolto- ja korjaustöitä, aktiviteettialueen valmistelua sekä muita työtehtäviä.

Matkaasi Lapland Safariksen rekikuljettajaksi/apuoppaaksi siloittaa aktiivinen ja reipas asenne sekä hyvä kyky kommunikoida niin tiimin kuin asiakkaidenkin kanssa. Työskentely-ympäristö on kansainvälinen, joten puhuthan sujuvasti englantia. Lisäksi edellytämme kokemusta moottoriajoneuvoista sekä ajokorttia.

 

Tarjoamme sinulle:

  • mahtavan työporukan ja upean työympäristön
  • yllätyksellisen ja vaihtelevan työnkuvan
  • helpon tavan tulla Lappiin töihin
  • lukuisat vapaa-ajanviettomahdollisuudet
  • suuren yrityksen kattavat henkilökuntaedut(Lapland Hotels, Lapland Safaris & Lapland Ski Resorts)

 

Lapland Safaris järjestää uusille työntekijöille koulutuksen ennen työsuhteen alkua. Koulutuksessa käydään läpi vaadittavia taitoja sekä harjoitellaan moottorikelkalla ajamista. Koulutuksen kulmakiviä ovat tieto, taito ja turvallisuus. Koulutuskielenä on englanti.

Työ alkaa marraskuun lopulla ja kestää joulukuun loppuun. Työsuhde on ohjelmapalvelualan työehtosopimuksen mukainen määräaikaisuus. Majoituksen hankinnassa avustetaan. Lapland Safaris on savuton työpaikka.

Hakuaika päättyy 17.10.2021. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana.

 

Lisätiedot: info@laplandstaff.fi

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Vaihde: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Vaihde: +358 400 164 7300
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös