fbpx Siirry sisältöön

Työnhakijalle

OLE OSA ELÄMYSTÄ.

Millainen olisi sinun tarinasi ja polkusi Lapissa? Jokainen työpäivä tarjoaa erilaisia elämyksiä ja tehtäviä arktisessa luonnossa, pääset käyttämään mm. kieli- ja erätaitojasi, kertomaan tarinoita Lapin mystiikasta, kokemaan ja aistimaan itsekin samoja elämyksiä kuin asiakkaasi. Työntekijämme toimivat monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä niin safarioppaina, tonttuina, varustetyöntekijöinä kuin Front Desk -työntekijöinä Lapland Safariksella.

Yhdellä hakemuksella olet mukana kaikkien kohteidemme rekrytoinneissa.

Safariopas - monitaituri pohjoisen luonnossa

Safarioppaana viet kansainvälisiä asiakkaita Lapin luontoon ja opastat elämysaktiviteetteja. Voit toimia oppaana muun muassa lumikenkäsafarilla tunturin huipulla, viedä asiakkaita vierailulle porotilalle ja moottorikelkkailla lumiseen metsään katsomaan revontulia. Työvälineitäsi ovat moottorikelkat, pilkkivehkeet, fatbiket tai lumikengät ja aina valovoimainen persoonasi! Oppaiden työpäivät koostuvat safariohjelmien valmistelu-, toteuttamis- ja huoltotehtävistä.

LaplandSafaris-KotaCollectivePhoto-0583
LaplandSafaris-KotaCollectivePhoto-5551

Huskyopas -lumikentillä vauhdikkaiden työkavereiden kanssa

Huskyoppaana esittelet pohjoista luontoa kansainvälisille asiakkaillemme ja opastat heidät koiravaljakolla lumisille urille metsään. Safarin jälkeen on aika kertoa tarhan elämästä ja rytmistä. Opastamisen lisäksi työpäivät pitävät sisällään koirien hoitoa ja ruokkimista. Lisäksi on safarien valmistelu- ja purkutehtäviä, asiakaspalvelua, huoltotehtäviä sekä yleisen siisteyden ylläpitoa koiratarhalla.

Front desk -työntekijä -myyntihenkinen kaikki langat käsissä pitävä asiakaspalvelija

Safaritalon Fronttina palvelet kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme. Autat asiakkaitamme valitsemaan heille sopivimman palvelun, teet varauksen ja hoidat asian eteenpäin. Front Desk palvelupisteessä hoidetaan myös välinevuokrausta sekä Safari Shop tuotteiden myymälää. Tehtäviisi kuuluvat myös kassapäätetyö, tuotteiden hinnoittelu ja esille laitto. Sähköposteihin sekä puheluihin vastaaminen on oleellinen osa päivittäistä työrytmiä. Lisäksi tehtäviin kuuluu asiakkaiden avustaminen safarien lähtötilanteessa. Frontti on jatkuvassa vuorovaikutuksessa työnjohdon, oppaiden ja alihankkijoiden kanssa. Front desk on merkittävässä roolissa siinä, että asiat sujuvat kaikkien kannalta joustavasti ja jouhevasti.

frontdesk
Elves HETTA daycharter Lapland Safaris by Jarno Artika

Tonttu -pohjoisen hassutteleva taikaolento ja joulupukin apulainen

Tonttu on opas, viihdyttäjä, taikaolento ja Lapland Safariksen edustaja yhdessä iloisessa paketissa. Tontut varmistavat, että kaikki ovat iloisella mielellä. Tontut kertovat tarinoita ja viihdyttävät lapsia niin pulkkamäessä, porotilalla kuin joulupukin työpajassa. Tontut leikkivät lumisotaa ja tekevät lumienkeleitä. Tontut varmistavat, että kaikki tietävät minne mennä, mitä tehdä ja huolehtivat aikataulun pysymisestä/toteutumisesta. Tontut noutavat ja vievät asiakkaat lentokentälle, aktiviteettipaikoille ja safareille. Tontun työ on hyvin itsenäistä.

Aktiviteettiohjaaja -innostava lumiaktiviteettien osaaja

Aktiviteettiohjaajat työskentelevät koti- ja ulkomaisten ryhmien ohjaus tehtävissä. Aktiviteettiopas työskentelee osana tiimiä, mutta osa tehtävistä vaatii myös kykyä toimia itsenäisesti. Työskentely tapahtuu pääasiassa ulkona. Työpäivien pituus vaihtelee ryhmän ja ohjelman mukaan. Asiakkaiden ohjelma voi sisältää moottorikelkka-ajeluita, huskyajeluita, pulkkailua tai vaikkapa lumikenkäilyä. Aktiviteettiopas vastaa omalla työpisteellään asiakaspalvelusta ja turvallisuudesta. Työtehtäviin voi lukeutua myös varusteiden huolto- ja korjaustöitä, aktiviteettialueen valmistelua sekä muita työtehtäviä.

LaplandSafaris-KotaCollectivePhoto-8171
Varustetyontekija

Varustetyöntekijä -pukeutumistilanteen pedantti asiakaspalvelija

Varustetiimiläinen arvioi asiakkaan tarvitseman haalarikoon, antaa sopivat kengät, sukat ja hanskat, kaulahuivin, pipon, kypärälakin ja kypärän, auttaa ihmisiä pukeutumaan ja kertoo miksi puetaan ja mitä puetaan.  Varustetiimiläinen informoi asiakkaita heidän omien varusteiden soveltuvuudesta Lapin sääoloihin. Varustetiimiläisen työ pitää sisällään myös pukutilojen siisteydestä huolehtimisen päivittäin.

harmaa-ikoni

Yhteistyökumppanimme

hpl-150
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Vaihde: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Vaihde: +358 400 164 7300
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös