Siirry sisältöön
LS-negatiivi

Henkilöitä huolto-, lanssi- ja opastehtäviin -Ylläs

Haemme Lapland Safarikselle Ylläkselle henkilöitä huolto-, lanssi- ja opastehtäviin talvikaudeksi 2022 – 2023!

 

Työtehtäviin kuuluu kelkkojen valmistelu aamu- ja iltapäivän safareille, pienet ylläpitävät huoltotyöt, kelkkojen tankkaus ja sekä huoltotarpeiden tarkkailu. Lisäksi tehtäviin kuuluu käytössä olevien kotapaikkojen ja kelkkaurien huolto ja ylläpito, sekä muut varuste- ja huoltotyöt ja tarvittaessa apuoppaan / oppaan tehtävät. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta moottorikelkalla ajamisesta sekä kelkkojen käsittelystä ja tekniikasta.

Lapland Safariksen työntekijänä odotamme sinulta reipasta asennetta, ensiapuvalmiuksia, erähenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Joustavuus ja paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia. Edellytämme sinulta englannin kielen taitoa, ajokorttia sekä hygieniapassia. Mikäli sinulta löytyy BE-ajokortti, katsotaan se eduksi. Osallistut myös opaskoulutukseen muiden oppaiden kanssa.

 

Tarjoamme sinulle:

  • huippu työporukan ja upean työympäristön
  • yllätyksellisen ja vaihtelevan työnkuvan
  • helpon tavan tulla Lappiin töihin
  • lukuisat vapaa-ajanviettomahdollisuudet
  • suuren yrityksen kattavat henkilökuntaedut (Lapland Hotels, Lapland Safaris & Ski Resorts).

 

Lapland Safaris järjestää uusille oppaille koulutuksen ennen työsuhteen alkua. Koulutuksessa käydään läpi vaadittavia opastaitoja, kuten ensiapua, kylmäsuojausta, ongelmanratkaisua ja erätaitoja. Harjoitellaan esiintymistä ja syvennetään moottorikelkkailutaitoja. Koulutuksen kulmakiviä ovat tieto, taito ja turvallisuus. Koulutuskieli on englanti ja koulutus on maksuton. Arctic Hospitality Guide -koulutus on osa Arctic Hospitality Academya. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Lapland Safariksen, Lapland Hotelsin sekä alan oppilaitosten kanssa.

Työ alkaa marraskuussa ja kestää arviolta huhtikuulle. Työsuhteessa noudatetaan ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Majoituksen hankinnassa avustetaan. Lapland Safaris on savuton työpaikka.

 

Hakuaika päättyy 2.10.2022. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana.

Tiedustelut: info@laplandstaff.fi.

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös