Siirry sisältöön
LS-negatiivi

Rekikoiraopas – Lapland Husky Safaris Luosto

Rekikoiraoppaaksi Luoston husky kenneliin talvikaudeksi 23-24!

 

Olemme keskisuuri husky kennel, jossa talvisesonkina kiirettä ja ääntä riittää. Tarhallamme on työkavereinasi reilut 200 rekikoiraa ja noin 15 opaskaveria. Vieraamme tulevat pääsääntöisesti ympäri Eurooppaa – joulukuussa suurin osa Isosta-Britanniasta.

Etsimme Luostolle reippaita, aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä rekikoiraoppaita tarha- ja opastyöhön. Jos olet iloinen, joustava ja fyysistä työtä pelkäämätön moniosaaja, viihdyt ja pärjäät hyvin ihmisten ja koirien kanssa, puhut sujuvasti englantia sekä tykkäät työskennellä ulkona kelistä riippumatta, olet etsimämme henkilö!

Toimenkuvanasi on koirien hoito, koiratarhan työt sekä safareiden opastustehtävät. Tarhatyöhön kuuluu koirien hyvinvoinnista huolehtiminen, ruokinta ja juotto, pentujen sosiaalistaminen, sekä päivittäinen tarhojen siivous. Opastyöhön sisältyy ohjelmien valmistelu- ja purkutehtävät, asiakaspalvelua tarhalla ja maastossa sekä koiravaljakoiden opastamista kauniissa maisemissamme.

Työssä tarvitset paineensietokykyä kestää kiirettä ja muuttuvia tilanteita, joustavuutta työajoissa ja hyvää fyysistä kuntoa. Koiraoppaan työssä on tarpeen myös voimassa oleva ensiapukoulutus, hygieniapassi ja vähintään B-luokan ajokortti. Meillä asiakkaat ajavat itse rekeä ja oppaamme opastavat moottorikelkalla, joten on toivottavaa, että sinulla on kokemusta moottorikelkalla tai vastaavalla moottoriajoneuvolla ajosta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus opastyöstä, ulkotyöstä talviolosuhteissa, aluetuntemus sekä kokemus koirien kanssa työskentelystä.

 

Tarjoamme sinulle: 

  • Huipputyypeistä koostuvan työporukan
  • Erilaisia työtehtäviä ja vaihtelevia päiviäraikkaassa ulkoilmassa
  • Monipuolista kokemusta koiraoppaan työstä isossa koirakennelissä
  • Hyvät mahdollisuudet työllistyä myös ympärivuotisesti
  • Lapin luonnonkauniit maisemat
  • Loistavat vapaa-ajanviettomahdollisuudet Pyhä-Luoston alueella
  • suuren yrityksen kattavat henkilökuntaedut (LaplandHotels, LaplandSafaris & LaplandSki Resorts).

 

Työsuhteessa noudatetaan ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työt alkavat marraskuussa ja jatkuvat talvikauden loppuun huhtikuulle 2024. Avustamme majoituksen järjestämisessä. Oma auto on välttämätön liikkumiseen asunnon ja työpaikan välillä.

Hakuaika päättyy 15.10.2023. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana.

 

Lisätiedot: luosto@laplandhuskysafaris.fi

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös