Siirry sisältöön
LS-negatiivi

Rekikoiraopas – Rovaniemi

Rekikoiraoppaaksi Rovaniemen husky kenneliin!

 

 

Lapland Husky Safaris on yksi Rovaniemen seudun vanhimpia husky kenneleitä. Tarhallamme on työkavereinasi noin 250 rekikoiraa ja noin 15 opaskaveria. Asiakkaamme ovat lähes kokonaan ulkomaalaisia.

 

Rekikoiraoppaan työtehtäviin kuuluu koirien hoitoa, koiratarhan töitä, safareiden opastustehtäviä sekä mahdollisesti myös asiakaspalvelua ja reitistön huoltoa.

 

Olet etsimämme henkilö, jos tykkäät työskennellä ulkona säässä kuin säässä, päivänä kuin päivänä. Viihdyt koirien keskellä mutta tykkäät olla myös ihmisten kanssa tekemisissä ja haluat olla osa työteliästä tiimiä. Sesonkityön kiireisessä työtahdissa haluat aidosti ilahduttaa asiakkaitamme ja kertoa päivän aikana vaihtuville asiakasryhmille hymy kasvoillasi turvallisuusohjeet ja kennelin tarinat.

 

Työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, reipasta mieltä ja kykyä sietää muuttuvia tilanteita. Opastus maastossa tapahtuu pääasiassa moottorikelkalla, joten vähintään B-luokan ajokortti on tarpeen ja eduksi katsotaan kokemus moottorikelkalla ajosta. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus opastyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Me opetamme, jos sinä haluat oppia!

 

Tarjoamme sinulle: 

  • Huipputyypeistä koostuvan kansainvälisen työporukan
  • Erilaisia työtehtäviä ja vaihtelevia päiviä ulkoilmassa
  • Monipuolista kokemusta koiraoppaan työstä isossa koirakennelissä
  • Lapland Hotelsin, Lapland Safariksen ja Lapland Ski Resorts hiihtokeskusten kattavat henkilökuntaedut.

 

Työsuhteessa noudatetaan ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työt alkavat marraskuussa ja jatkuvat talvikauden loppuun huhtikuulle 2023. Oma auto on välttämätön liikkumiseen asunnon ja työpaikan välillä.

 

Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana, joten haethan pian! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 16.10.2022.

 

Lisätiedot: Jarno Siekkinen, 0400 472574, jarno.siekkinen@laplandhuskysafaris.fi /  info@laplandstaff.fi

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös