Siirry sisältöön
LS-negatiivi

Safariopas – Hetta

Haemme Lapland Safarikselle Hettaan safarioppaita talvikaudeksi 2023 – 2024!

Safarioppaana pääset tutustuttamaan kansainväliset vieraamme Lapin upeaan talviseen luontoon! Opastat elämysaktiviteetteja niin metsissä, järvillä kuin tuntureilla, samalla kertoen paikallistietoutta sekä Lapin tarinaa. Työvälineitäsi ovat pääosin moottorikelkat, mutta lisäksi toimit oppaana myös lumikenkä- ja pilkkisafarilla, sekä viet asiakkaita porotilalle ja husky-kenneliin. Oppaan työpäivät koostuvat safariohjelmien valmistelu-, toteuttamis- ja siivous- ja huoltotehtävistä.

Lapland Safaris Hetan oppaana odotamme sinulta reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, rohkeutta työskennellä myös yksin, ensiapuvalmiuksia, erähenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Joustavuus, mukautuvaisuus äkillisiinkin muutoksiin (työpäivän aikana voi olla useampi työtehtävä) ja paineensietokyky ovat vaadittavia ominaisuuksia. Tykkäät myös työskennellä ulkona säästä riippumatta ja osaat sopeutua kelien tuomiin haasteisiin

Edellytämme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa, muiden kielien osaaminen on eduksi, ajokorttia (BE-kortti eduksi) sekä hygieniapassia. Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä, aluetuntemus, sekä kokemus ajoneuvolla ajamisesta lumisissa olosuhteissa.

Tarjoamme sinulle:

  • mukavan rennon työporukan ja upean Tunturi-Lapin työympäristön
  • yllätyksellisen, vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan
  • helpon tavan tulla Lappiin töihin
  • suuren yrityksen kattavat henkilökuntaedut (Lapland Hotels, Lapland Safaris & Ski Resorts)

 

Lapland Safaris järjestää uusille oppaille koulutuksen ennen työsuhteen alkua. Koulutuksessa käydään läpi vaadittavia opastaitoja, kuten ensiapua, kylmäsuojausta, ongelmanratkaisua ja erätaitoja. Harjoitellaan esiintymistä ja syvennetään moottorikelkkailutaitoja.

Työ alkaa marraskuussa ja kestää arviolta maaliskuun loppuun. Odotamme sinulta valmiutta työskennellä myös viikonloppuisin ja arkipyhinä. Työsuhteessa noudatetaan ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Majoituksen hankinnassa avustetaan. Lapland Safaris on savuton työpaikka.

 

Haku päättyy 8.10.2023. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana.

 

Tiedustelut: info@laplandstaff.fi.

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös