Siirry sisältöön
LS-negatiivi

Safariopas – Luosto

Haemme Lapland Safaris Luostolle safarioppaita talvikaudelle 2023-2024!

 

Safarioppaana Luostolla olet avainhekilö, jonka avulla asiakkaamme pääsevät nauttimaan arktisesta Lapin luonnosta. Tämä tarkoittaa, että pääset tutkimaan asiakkaidemme kanssa lumikengillä lumisia metsiä ja Luostotunturia ja vierailemaan poro- ja huskyfarmilla tapaamassa karvaisia työkavereita. Tai ehkä esittelet asiakkaillemme erämaata modernilla tavalla, moottorikelkan selästä. Ja jos hyvin käy, pääset ihailemaan revontulia työkeikalla.

Näiden lisäksi viet asiakkaitamme e-fatbikeretkelle talvipoluille, opetat heitä pilkkimään tai viet heidät paikalliseen ametistikaivokseen kaivamaan itselleen matkamuiston. Mitä tahansa teetkin, pääset joka päivä näkemään innostuksen asiakkaidesi kasvoilla, kun esittelet kaunista Pyhä-Luoston aluetta.

Ollaksesi hyvä opas, odotamme sinun olevan tottunut olemaan ulkona säästä riippumatta ja pitämään asenteesi positiivisena myös pitkinä ja kiireisinä päivinä. Ajokortti ja sujuva englannin kielen taito ovat työssä ehdottomia vaatimuksia. Arvostamme reipasta ja puheliasta ryhmänjohtajan asennetta.

 

Tarjoamme:

  • mahdollisuuden elää ja työskennellä arktisissa talviolosuhteissa
  • henkilökuntamajoituksen (jaetussa talossa) kohtuullisella kuukausivuokralla
  • hauskoja työpäiviä ja mahtavan työporukan
  • mahdollisuuden oppia pohjoisen luonnosta
  • vapaa-aikaa nauttia kauniista Pyhä-Luoston alueesta
  • kattavat henkilökuntaedut (Lapland Hotels, Lapland Safaris & Lapland Ski Resorts)

 

Lapland Safaris järjestää uusille oppaille koulutuksen ennen työsuhteen alkua. Koulutuksessa käydään läpi vaadittavia opastaitoja, kuten ensiapua, kylmäsuojausta, ongelmanratkaisua ja erätaitoja. Harjoitellaan esiintymistä ja syvennetään moottorikelkkailutaitoja. Koulutuksen kulmakiviä ovat tieto, taito ja turvallisuus. Koulutuskieli on englanti ja koulutus on maksuton. Arctic Hospitality Guide -koulutus on osa Arctic Hospitality Academya. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Lapland Safariksen, Lapland Hotelsin sekä alan oppilaitosten kanssa.

Työ alkaa marraskuussa 2023 ja kestää arviolta maaliskuun loppupuolelle 2024. Työsuhteessa noudatetaan ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Majoituksen hankinnassa avustetaan. Lapland Safaris on savuton työpaikka.

Hakuaika päättyy 8.10.2023. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana.

Tiedustelut: info@laplandstaff.fi.

 

 

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös