Siirry sisältöön
LS-negatiivi

Safariopas – Luosto

Haemme Lapland Safarikselle Luostolle safarioppaita talvikaudeksi 2022 – 2023!

 

Safarioppaana saat tutustuttaa kansainväliset vieraamme Lapin mahtavaan luontoon ja opastaa elämysaktiviteetteja. Voit toimia oppaana muun muassa lumikenkäsafarilla tunturin huipulla, viedä asiakkaita vierailulle porotilalle ja moottorikelkkailla lumiseen metsään katsomaan revontulia. Työvälineitäsi ovat moottorikelkat, pilkkivehkeet, fatbiket tai lumikengät. Oppaiden työpäivät koostuvat safariohjelmien valmistelu-, toteuttamis- ja huoltotehtävistä.

Lapland Safariksen oppaana odotamme sinulta reipasta asennetta, ensiapuvalmiuksia, erähenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Joustavuus ja paineensietokyky ovat oppaan tärkeitä ominaisuuksia. Edellytämme sinulta hyvin soljuvaa englannin kielen taitoa, ranskan osaamisen luemme eduksi. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä hygieniapassia.

 

Tarjoamme sinulle:

  • huippu työporukan ja upean työympäristön
  • yllätyksellisen ja vaihtelevan työnkuvan
  • helpon tavan tulla Lappiin töihin
  • lukuisat vapaa-ajanviettomahdollisuudet
  • suuren yrityksen kattavat henkilökuntaedut (Lapland Hotels, Lapland Safaris & Ski Resorts).

 

Lapland Safaris järjestää uusille oppaille koulutuksen ennen työsuhteen alkua. Koulutuksessa käydään läpi vaadittavia opastaitoja, kuten ensiapua, kylmäsuojausta, ongelmanratkaisua ja erätaitoja. Harjoitellaan esiintymistä ja syvennetään moottorikelkkailutaitoja. Koulutuksen kulmakiviä ovat tieto, taito ja turvallisuus. Koulutuskieli on englanti ja koulutus on maksuton. Arctic Hospitality Guide -koulutus on osa Arctic Hospitality Academya. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Lapland Safariksen, Lapland Hotelsin sekä alan oppilaitosten kanssa.

Työ alkaa marraskuussa ja kestää arviolta maaliskuulle. Työsuhteessa noudatetaan ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Majoituksen hankinnassa avustetaan. Lapland Safaris on savuton työpaikka.

 

Hakuaika päättyy 2.10.2022. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana.

 

Tiedustelut: info@laplandstaff.fi.

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös