Siirry sisältöön
LS-negatiivi

Tonttuopas – Pallas

Haemme Lapland Safarikselle joulusesongille bussioppaita/tonttuja Pallakselle!

 

Tonttuilu on monipuolista ja hauskaa työtä! Tonttu on samanaikaisesti opas, viihdyttäjä ja joulun taikamaailman satuolento. Tontun työ on itsenäistä työskentelyä, vaikka kollegoita saattaa olla mukana paljonkin. Käytännössä bussioppaan/tontun vastuulla on yksi bussi- tai asiakasryhmä. Bussitonttu huolehtii sovitun aikataulun toteutumisesta, ohjaa asiakkaita sekä tiedottaa heitä tärkeistä asioista.

Pallaksen tonttu saa työskennellä keskellä Suomen korkeimpia tunturin huippuja ja sen upeaa maagista luontoa. Ympärillä ovat lumiset tunturit ja Pallas on täydellinen paikka nähdä revontulia ja nauttia hiljaisuudesta. Täällä britti asiakkaamme viettävät exclusive-lomansa tonttujemme kanssa.

Sen lisäksi että tontut ovat vastuullisia, he ovat myös hassuttelijoita! Tontut varmistavat, että kaikki ovat iloisella mielellä. He kertovat tarinoita ja viihdyttävät lapsia niin pulkkamäessä, porotilalla kuin joulupukin kammarissa. Tontut leikkivät lumisotaa, tekevät lumienkeleitä ja ovat lasten parhaita kavereita! Tonttumme ovat esiintymistaitoisia, sosiaalisia, heittäytymiskykyisiä ja osaavat kommunikoida hyvin niin tonttutiimin kuin asiakkaiden kanssa. Työympäristö on kansainvälinen ja työskentelykieli on englanti. Ajokortti olisi hyvä olla.

 

Tarjoamme sinulle:

  • mahtavan työporukan ja upean työympäristön
  • yllätyksellisen ja vaihtelevan työnkuvan
  • helpon tavan tulla Lappiin töihin
  • suuren yrityksen kattavat henkilökuntaedut (Lapland Hotels, Lapland Safaris & Lapland Ski Resorts)

 

Lapland Safaris järjestää uusille työntekijöille koulutuksen ennen työsuhteen alkua. Koulutuksessa käydään läpi vaadittavia taitoja, tehdään esiintymisharjoitteita sekä tutustutaan toimintaympäristöön. Koulutuksen kulmakiviä ovat tieto, taito ja turvallisuus.

 

Työ alkaa marraskuun lopulla ja kestää joulukuun loppuun. Työsuhde on ohjelmapalvelualan työehtosopimuksen mukainen määräaikaisuus. Jouluoppaamme majoittuvat jaetuissa huoneissa lähellä hotellia. Kaupassa käynnin kanssa avustetaan. Lapland Safaris on savuton työpaikka.

 

Hakuaika päättyy 16.10.2022. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana.

 

Lisätiedot: info@laplandstaff.fi

 

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös