Siirry sisältöön

HUSKYOPAS

Lumikentillä vauhdikkaiden työkavereiden kanssa

Millaista se on?

Huskyoppaana esittelet pohjoista luontoa kansainvälisille asiakkaillemme ja opastat heidät koiravaljakolla lumisille urille metsään. Safarin jälkeen on aika kertoa tarhan elämästä ja rytmistä. Opastamisen lisäksi työpäivät pitävät sisällään koirien hoitoa ja ruokkimista. Lisäksi on safarien valmistelu- ja purkutehtäviä, asiakaspalvelua, huoltotehtäviä sekä yleisen siisteyden ylläpitoa koiratarhalla.

Mitä odottaa?

Hyvä huskyopas on aktiivinen ja sosiaalinen tiimityöskentelijä. Hän pitää päänsä kylmänä kinkkisissä tilanteissa ja on hetkessä paikalla, mikäli jotain odottamatonta tapahtuu. Hän on asiakaspalveluhenkinen, jolla on mahdollisesti aiempaa kokemusta työkoirista. Huskyoppaat työskentelevät kansainvälisessä ympäristössä, joten hyvä englannin kielen taito on välttämätön ja muut kielet (erityisesti ranska ja saksa) ovat eduksi. Vaatimuksina ovat ensiaputaidot, ajokortti (B), hygieniapassi ja moottorikelkan käytön hallinta. Jos olet joustava ja fyysistä työtä pelkäämätön moniosaaja, viihdyt ja pärjäät hyvin ihmisten ja koirien kanssa, tykkäät työskennellä ulkona kelistä riippumatta, olet etsimämme henkilö.

Miten homma toimii?

Perehdytys hoidetaan työpaikalla kokeneempien työntekijöiden kanssa. Tämän työn oppii vain sitä tekemällä. Rekikoirien nimet ja tavat tulevat tutuksi hyvinkin nopeasti ja päivät täyttyvät vauhdikkaista hetkistä.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

hpl-150
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös