Siirry sisältöön
LS-negatiivi

Varuste- ja joulutyöntekijä – Hetta

Haemme varuste- ja joulutyöntekijöitä Lapland Safarikselle Hettaan joulusesongille 2023!

 

Hetan joulusesonki koostuu Englannista ja Irlannista saapuvista päivän charter-joulumatkustajista, jotka tulevat aktiviteettialueelle viettämään päivän Joulupukin maassa.

Varustetyöntekijänä huolehdit asiakkaiden pukeutumisesta jo heti lentokentällä. Lisäksi huolehdit asiakastilan siisteydestä ja hyvästä järjestyksestä. Asiakkaiden lähtiessä paluumatkalle vastuullasi on haalareiden, pipojen, sukkien ynnä muiden pesu – ja järjestelytoimet. Työ on tärkeä osa koko aktiviteettipäivän onnistumista. Varustetyöntekijä työskentelee tarvittaessa myös aktiviteettialueella joulutyöntekijän tehtävissä.

Aktiviteettialueella joulutyöntekijä vastaa omalla työpisteellään asiakaspalvelusta ja turvallisuudesta.  Työpisteesi voi olla pulkka- tai rattikelkkamäki, moottorikelkkaringin pyöritys tai lumilinnassa mehun tarjoilu ja linnasta tarinointi. Saatat olla myös osa ns. pukkirinkiä, jossa ohjataan asiakkaita Joulupukin luokse. Joulutyöntekijän työ on sekä itsenäistä että tiimissä työskentelyä. Joulutyöntekijän tehtäviin lukeutuvat myös aktiviteettialueen valmistelu ennen asiakkaiden saapumista, alueen siivous päivän päättyessä sekä muita työtehtäviä tarvittaessa. Joulutyöntekijä työskentelee tarvittaessa myös varustetyöntekijän tehtävissä kentällä.

Työympäristö on hyvin kansainvälinen, joten työkielemme on pääosin englanti, mutta sujuvaa englantia ei kaikissa näissä toimissa vaadita vaan auttavakin englanti on jo hyödyksi. Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, ensiaputaidot ja ajokortti sekä kokemus ajamisesta lumisissa olosuhteissa. Työpäivät ovat hektisiä ja ajoittain pitkiäkin, joten joustavuutta ja mukautuvaisuutta äkillisiinkin muutoksiin, sekä paineensietokykyä vaaditaan.

 

Tarjoamme sinulle:

  • mahtavan työporukan ja upean työympäristön
  • yllätyksellisen ja vaihtelevan työnkuvan
  • helpon tavan tulla Lappiin töihin
  • lukuisat vapaa-ajanviettomahdollisuudet
  • suuren yrityksen kattavat henkilökuntaedut (Lapland Hotels, Lapland Safaris & Lapland Ski Resorts).

 

Työ alkaa arviolta joulukuun ensimmäisellä viikolla ja päättyy viikolla 51. Odotamme sinulta valmiutta työskennellä myös viikonloppuisin ja arkipyhinä. Työsuhde on ohjelmapalvelualan työehtosopimuksen mukainen määräaikaisuus.

Majoituksen hankinnassa avustetaan.

Lapland Safaris on savuton työpaikka.

 

Hakuaika päättyy 15.10.2023. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana.

 

Lisätiedot: info@laplandstaff.fi

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös