Siirry sisältöön
LS-negatiivi

Varustetyöntekijä – Rovaniemi

Haemme varustetyöntekijöitä Lapland Safaris Rovaniemelle joulusesongille 2023!

 

Varustetyöntekijän tehtäviin kuuluvat ulkomaalaisten ryhmien kelkkavaatetuksesta huolehtiminen. Autat asiakkaita pukeutumaan asianmukaisesti safareille. Huolehdit asiakastilan siisteydestä ja hyvästä järjestyksestä. Safarien jälkeen vastuullasi on haalareiden, pipojen, sukkien ynnä muiden pesu – ja järjestelytoimet. Työ on tärkeä osa safariohjelmien onnistumista ja työtä tehdään tiimissä.

Etsimällämme henkilöllä on asiakaspalvelulähtöinen ja positiivinen asenne työhönsä. Arvostamme työntekijöissämme ahkeruutta, tiimityötaitoja ja tunnollisuutta. Kiireisen sesonkityön luonteen vuoksi edellytämme joustavuutta työajoissa sekä paineensietokykyä työn asettamiin vaatimuksiin ja haasteisiin. Työ on usein fyysisesti vaativaa. Työpäivät voivat venyä pitkiksi ja työtä tehdään arkisin, viikonloppuisin, sekä joulun pyhinä.

Kommunikointi asiakkaiden kanssa tapahtuu pääosin englanniksi. Englanninkielentaitosi ei tarvitse olla erinomainen, mutta kykenet antamaan pukeutumisohjeita sekä vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin. Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä ajokortti.

 

Tarjoamme sinulle:

  • mahtavan ja tiiviin työporukan
  • helpon tavan tulla matkailualalle töihin
  • lukuisat vapaa-ajanviettomahdollisuudet
  • Lapland Hotelsin, Lapland Safariksen ja Lapland Ski Resorts hiihtokeskusten kattavat henkilökuntaedut.

 

Työ alkaa marraskuun lopulla viikolla 47 ja kestää joulukuun loppupuolelle. Työsuhde on ohjelmapalvelualan työehtosopimuksen mukainen tuntitakuun sisältävä määräaikaisuus. Perehdytämme sinut työtehtäviin.

Hakuaika päättyy 8.10.2023. Hae nopeasti, sillä haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana.

Lisätiedot: info@laplandstaff.fi

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös