Siirry sisältöön

Asiakaspalvelutonttu

Tehtävänä satumaailma, joka tunnetaan

Työtehtäväsi meillä

Lapissa saduista tehdään totta. Rovaniemellä sijaitsevalla Joulupukin Kammarilla tuomme Joulupukin taianomaisen maailman asiakkaidemme ulottuville – Joulupukin Kammarin asiakaspalvelutonttuna olet tärkeässä roolissa tässä tehtävässä. Olet uniikki yhdistelmä sadunomaista tunnelmaa luovaa hahmoa ja rautaista ammattilaista, joka on alati tekemisissä monimuotoisen ja laajan asiakaskuntamme kanssa Joulupukin apulaisena. Työskentelet Kammarilla yhdessä tai useammassa työpisteessä, ja pääasiallisena tehtävänäsi on ohjata ja jakaa informaatiota, tallentaa vieraiden kohtaamisia Joulupukin kanssa ja myydä asiakkaille heidän haluamiaan muistoja upeasta päivästä. Otat toisinaan vastaan myös yhteistyökumppaneita, matkanjärjestäjiä ja mediaa.

tyokuvaus-asiakaspalvelijatonttu

Osana työyhteisöämme

Asiakaspalvelutonttuna olet osa sadunomaista yhteisöämme. Tonttujengimme tukee ja kannustaa toisiaan erityisesti hektisten sesonkien aikana. Ainutlaatuisessa työssä tapaat ihmisiä maailman joka kolkasta ja voit päivittäin oppia uutta eri kulttuureista. Työsuhteen alussa sinut perehdytetään tehtäviisi, mutta tonttujemme tuki on saatavillasi aina tarvittaessa.

Mitä odotamme sinulta

Olet rohkea ja avoin henkilö, joka tarttuu hommiin oma-aloitteisesti ja joustaa tarvittaessa. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja luotat ongelmatilanteissa maalaisjärkeen. Puhut sujuvasti suomea ja englantia – muu kielitaito on eduksi. Olet oivallinen tiimipeluri, mutta et pelkää heittäytyä työhön myöskään itsenäisesti. Sinulla on hyvä stressinsietokyky, ja ylläpidät asiakkaiden elämyksellistä kokemusta kiireestä huolimatta. Olet positiivinen työkaveri, joka osaa ylläpitää paitsi mukavaa työilmapiiriä, myös Joulupukki-sadun tunnelmaa.

Joulupukin Kammari on suosittu vierailukohde, jossa jokaisen panoksella on merkitystä onnistuneen elämyksen synnyssä. Tiedostat kokemuksen tärkeyden, ja haluat osaltasi luoda asiakkaillemme ikimuistoisen vierailun Joulupukin Pajakylässä, Rovaniemellä, Lapissa ja Suomessa.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

henkilostoala-leimalogot-henkilostoala-jasenyritystys
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös