Siirry sisältöön

Rekikoiraopas

Vauhdikasta menoa häntää heiluttavien työkavereiden kanssa

Työtehtäväsi meillä

Vauhdin hurmaa, tassujen töminää ja puhdas Lapin luonto. Rekikoiraoppaana luot ikimuistoisia elämyksiä johtamalla asiakkaasi koiravaljakolla lumisille metsäreiteille ja kertomalla arktisen koiratarhan elämästä ja rytmistä. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelun lisäksi safarien valmistelu- ja purkutyöt sekä huoltotehtävät. Lisäksi varmistat, että nelijalkaisilla työkavereillasi on hyvät oltavat huolehtimalla koiratarhan siisteydestä, eläinten hoivasta ja ruokinnasta.

Osana työyhteisöämme

Tämän työn oppii vain tekemällä. Siksi kokeneet työntekijämme perehdyttävät sinut ammatin saloihin työpaikalla. Sinun ei tarvitse osata kaikkea heti. Rekikoirien nimet ja tavat tulevat tutuiksi hyvinkin nopeasti, kun päiväsi täyttyvät vauhdikkaista hetkistä.

Mitä odotamme sinulta

Olet energinen tiimityöskentelijä, jolle on sydämen asia saada asiakkaat viihtymään. Pidät pääsi kylmänä kinkkisissä tilanteissa ja sinulla on vainu olla hetkessä paikalla, jos jotain odottamatonta tapahtuu. Nautit ulkotyöstä sekä ihmisten ja eläinten kanssa olemisesta. Koska lähin työkaverisi on koira, sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta työkoirista. Työskentelet kansainvälisessä ympäristössä, joten hyvä englannin kielen taito on välttämätön. Hallitset ehkä myös muita kieliä, kuten ranskan ja saksan. Muita vaadittavia taitoja ovat ensiaputaidot, ajokortti (B), hygieniapassi ja moottorikelkan käyttö.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

henkilostoala-leimalogot-henkilostoala-jasenyritystys
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös