Siirry sisältöön

FRONT DESK -TYÖNTEKIJÄ

Työnä ikimuistoisen vierailun luominen

Työtehtäväsi meillä

Sinä avaat ovet unohtumattomille lomaelämyksille! Front Desk -työntekijänä olet kohtaamisen asiantuntija, jonka tärkeänä työnä on tehdä jokaisen asiakkaasi vierailusta ikimuistoinen. Palvelet kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita: autat vieraitasi valitsemaan heille parhaimmat palvelut, teet varaukset ja viet asioita eteenpäin. Front Desk -palvelupisteessä hoidat myös välinevuokrausta sekä Safari Shop -tuotteiden myymälää. Hallitset kassapäätetyön, tuotteiden hinnoittelun ja esillepanon. Olet asiakaspalvelun sydän, ja oleellinen osa työpäivääsi on vastata myös sähköposteihin sekä puheluihin. Lisäksi avustat asiakkaitasi safarien lähtötilanteessa.

Osana työyhteisöämme

“Fronttina” toimit osana laajaa ammattilaisten tiimiä, johon kuuluvat työnjohto, oppaat ja alihankkijat. Jotta voit hallita kattavan kokonaisuuden parhaalla mahdollisella tavalla, perehdytämme sinut tehtäviin ja käytettäviin järjestelmiin. Käymme kanssasi tutustumassa eri alihankkijoihin sekä heidän palveluihinsa, jotta saat ensi käden tietoa siitä, millaisia myytävät tuotteet käytännössä ovat.

Mitä odotamme sinulta

Olet ennen kaikkea tarkka ja ihmisläheinen asiakaspalvelija, joka osaa asettua asiakkaan saappaisiin. Sinulla on silmää yksityiskohdille ja erilaisten ihmisten käsittelylle. Osaat suositella sopivia palveluja ja tuotteita ja toimit oma-aloitteisesti, myyntihenkisesti ja ratkaisulähtöisesti. Pidät langat käsissäsi ja pysyt positiivisena tiukoissakin paikoissa. Käytössäsi on erilaisia varaus- ja muita järjestelmiä, joten hyvät tietotekniset taidot ovat tärkeät. Työskentely-ympäristösi on erittäin kansainvälinen, joten puhut ja kirjoitat hyvin niin suomea kuin englantia. Muu kielitaito, kuten ranska ja espanja, sekä alan koulutus ovat eduksesi. Useimmissa kohteissa edellytämme sinulta myös ajokorttia.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

henkilostoala-leimalogot-henkilostoala-jasenyritystys
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös