Siirry sisältöön

TONTTU

Satumaailman hassutteleva moniosaaja

Työtehtäväsi meillä

Joulupukin taidokas apuri tekee Lapin taiasta totta. Tonttuna olet opas, viihdyttäjä, taikaolento ja Lapland Safariksen edustaja yhdessä iloisessa paketissa. Tehtäväsi on tuoda iloa sinne, missä sinä ja vieraasi liikutte. Kerrot tarinoita ja viihdytät lapsia ja lapsenmielisiä niin pulkkamäessä, porotilalla kuin joulupukin työpajassa. Tässä työssä saat ammatiksesi leikkiä lumisotaa ja tehdä lumienkeleitä! Hassuttelun ohella varmistat, että vieraasi tietävät minne mennä ja mitä tehdä. Työ on hyvin itsenäistä ja huolehdit tarkasti aikataulussa pysymisestä ja sen toteutumisesta: noudat ja viet asiakkaasi lentokentälle, aktiviteettipaikoille ja safareille.

Osana työyhteisöämme

Tonttuna olet osa tiivistä ja taianomaista yhteisöä. Koska tontut kuuluvat jouluun, työskentelet joulusesongin ajan marraskuun lopusta tammikuun alkuun. Järjestämme kauden aluksi tontuille oman tonttukoulutuksen, jossa opit tärkeitä tonttutaitoja, kuten puhumista (ja laulamista) mikrofoniin, opastamista, asiakaspalvelua sekä ensiaputaitoja ja kylmäsuojausta. Tonttutehtävät vaihtelevat kohteittain.

Mitä odotamme sinulta

Tonttuna sinä teet joulusaduista totta. Tärkein työkalusi onkin esiintymistaitosi ja heittäytymiskykysi. Olet sosiaalinen tiimipelaaja, joka tykkää laulaa joululauluja ja pelata pelejä. Tulet myös hyvin toimeen lasten kanssa – he ovat sinun suurimpia fanejasi! Lisäksi hallitset hyvin ryhmiä ja sinulta löytyy kielitaitoa ja paikallistietoutta. Iloisella mielellä pystyt päihittämään yllättävät haasteet. Koska päivät ovat toisinaan pitkiä ja keli vaihtelevaa, osaat joustaa oikeissa paikoissa.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

henkilostoala-leimalogot-henkilostoala-jasenyritystys
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös