Siirry sisältöön

Tarjoilija

Lapin maut tulevat käden ulottuville

Työtehtäväsi meillä

Ikimuistoiset elämykset maistuvat aina hyvältä. Ravintoloidemme tarjoilijana olet osa ammattitaitoista tiimiä, joka viimeistelee asiakkaidemme retket makupala kerrallaan. À la carte -tarjoilijana avaat tarinoita ja alkuperiä annosten, raaka-aineiden ja juomien takana, ja yhdistelet ruokalajeja ja juomia taataksesi asiakkaalle parhaan mahdollisen makuelämyksen. Ennen ravintolan avausta valmistelet salin vieraita varten ja tutustut illan menun tarjontaan. Illan päätteeksi huolehdit tiimin kanssa salin siisteydestä. Työsi pitää sisällään myös aamupalavuoroja sekä tarjoilua lounas- ja illallisbuffetissa. Työvuoroissa tukenasi ovat lähiesihenkilösi, tiimisi sekä yksityiskohtaiset tehtäväkortit.

tyokuvaus-tarjoilija

Osana työyhteisöämme

Ravintolatiimimme koostuu ammattilaisista, ja otamme kaikki uudet tulokkaat lämpimästi vastaan. Uutena tulokkaana sinut perehdytetään työtehtäviisi ja talon tavoille heti ensimmäisenä päivänä. Ravintoloissamme tuetaan jatkuvaa kehittymistä, ja pääset säännöllisesti muun tiimin kanssa uusimpiin ruoka- ja juomakoulutuksiin.

Mitä odotamme sinulta

Ravintolamme tarjoilijana olet kohtelias, palvelualtis ja iloinen asiakaspalvelija, ja omaat tarjoilijan työssä vaadittavat tarjoilutaidot. Pidät huolta siitä, että asiakkaat viihtyvät koko vierailunsa ajan ravintolassamme. Haluamme nähdä oman persoonasi työskennellessäsi, ja toivomme sinun säilyttävän hyvän asenteesi myös kiireisinä päivinä tiimisi ja esihenkilösi tuella. Viinituntemus ja innostus erilaisia juomia kohtaan on plussaa. À la carte -tarjoilijan työssä viinituntemuksesi lisäksi korostuvat ruokatuntemuksesi sekä annosten tarinallistaminen. Kansainvälisessä työssäsi tarvitaan sujuvaa englanninkielentaitoa, ja muu kielitaito on eduksi. Tehtävässäsi vaaditaan hygieniapassia, mutta voimme tarvittaessa myös auttaa sen hankinnassa.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

henkilostoala-leimalogot-henkilostoala-jasenyritystys
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös