Siirry sisältöön

Varustetyöntekijä

Lapin matkan lämpimin kohtaaminen

Työtehtäväsi meillä

Taianomainen ulkoilupäivä alkaa sinun luotasi. Varustetyöntekijänä teet tärkeää työtä huolehtimalla, että jokainen vieraasi pysyy lämpimänä ja tyytyväisenä. Työtäsi on arvioida ja löytää kaikki asiakkaasi tarvitsemat varusteet haalarista aina pipon tupsuun saakka. Autat ihmisiä pukeutumaan, kerrot miksi mitäkin puetaan ja informoit asiakastasi hänen omien varusteidensa soveltuvuudesta Lapin sääoloihin. Pukutilan siisteydestä huolehtimisen lisäksi työ sisältää varusteiden aktiivista pesemistä ja huoltamista päivittäin.

Osana työyhteisöämme

Teet työtä osana rivakkaa tiimiä, jossa jokainen hoitaa oman tonttinsa – aina kuitenkin yhteen hiileen puhaltaen. Varustetyöntekijän työ on käytännönläheistä, ja parhaiten otat homman haltuun seuraamalla konkareita ja itse tekemällä.

Mitä odotamme sinulta

Yhden päivän aikana voidaan vaatettaa jopa 2500 asiakasta, jotka tarvitsevat koko setin varusteita. Usein asiakkaat vielä palauttavat vaatteet samana päivänä kuin ovat ne saaneet. Suurten asiakas- ja vaatemäärien kanssa työskentely voi olla hyvin kiireistä, ja siksi sinulta odotetaan tehokkuutta ja energistä otetta. Tärkein luonteenpiirteesi on järjestelmällisyys, sillä hyvässä järjestyksessä olevat varusteet helpottavat sinun ja tiimisi työtä keskellä kiireistä joulusesonkia. Kun työkalupakistasi löytyy vielä positiivinen asenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot, pärjäät hommassa hyvin! Varustetiimin jäsenenä sinulta löytyy ajokortti ja kestävyyttä: työ on melko fyysistä ja päivät voivat olla pitkiä. Lisäksi pystyt antamaan asiakkaillesi lyhyesti ohjeita myös englanniksi.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

henkilostoala-leimalogot-henkilostoala-jasenyritystys
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös