Siirry sisältöön

Kerroshoitaja

Viihtyisä tunnelma syntyy yksityiskohdista

Työtehtäväsi meillä

Siisti ja seesteinen ympäristö luo levollisuutta. Kerroshoitajan monipuolisessa tehtävässä huolehdit ensisijaisesti mökkien ja huoneiden siisteydestä. Siivoat tiloja asiakkaiden poistuttua, mutta varmistat viihtyisän vierailun tekemällä myös päiväsiivouksia pidempään majoittuvien mökeissä ja huoneissa. Tiimin voimin huolehdit lisäksi esimerkiksi yleisten tilojen, WC:iden sekä ravintola- ja aulabaarien siisteydestä sekä siivousvälineiden puhtaudesta. Siistimistyön ohella avustat siivouksen logistisissa tehtävissä purkamalla tilauskuormia ja huolehtimalla työssä käytettävien autojen lastaamisesta ja purkamisesta.

tyokuvaus-kerroshoito

Osana työyhteisöämme

Kerroshoitajana pääset osaksi rentoa ja mukavaa porukkaa. Lämpimässä yhteisössä kaikki uudet työntekijät toivotetaan tervetulleeksi. Uutena tulokkaana sinut perehdytetään aina talon tavoille ja tukenasi on osaava tiimi.

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi sinulta alan koulutusta, mutta odotamme aiempaa kokemusta kerroshoitajan tai siistijän tehtävistä. Kerroshoitajan työ on fyysistä, joten hyvä pohjakunto ja kestävyys ovat avainasemassa töiden sujumisessa. Sesonkiaikoina töitä riittää, joten paineensietokyky, järjestelmällinen työote, optimaalinen ajankäyttö, suunnitelmallisuus ja ennakointi ovat tärkeitä ominaisuuksiasi. Osana tiimiä odotamme sinulta myös joustavuutta, positiivista energiaa, avoimuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kielitaito on eduksi, mutta ei välttämätön.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

henkilostoala-leimalogot-henkilostoala-jasenyritystys
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös