Siirry sisältöön

SAFARIOPAS

Pohjoisen luonnon elämystaituri

Työtehtäväsi meillä

Tänään pilkkisafarilla, huomenna moottorikelkkailua revontulten alla. Tätä kaikkea ja paljon muuta on safarioppaan työ! Safarioppaana esittelet kansainvälisille vieraillemme Suomen Lapin kauneuden ikimuistoisten aktiviteettien kautta. Työpäiväsi on tasapainoinen yhdistelmä asiakaspalvelua ja luonnosta nauttimista. Voit esimerkiksi toimia oppaana lumikenkäsafarilla revontulet kattonasi tai järjestää ikimuistoisen vierailun porotilalle. Asiakaspalvelun lisäksi tehtäviisi kuuluvat safarien valmistelu- ja purkutyöt sekä huoltotehtävät. Työvälineitäsi ovat moottorikelkat, pilkkivehkeet, fatbiket tai lumikengät – sekä tietenkin valovoimainen persoonasi!

Osana työyhteisöämme

Uutena oppaana saat meiltä koulutuksen työhösi ennen työsuhteen alkua. Koulutuksessa käymme kanssasi läpi vaadittavia opastaitoja, kuten ensiapua, kylmäsuojausta, ongelmanratkaisua ja erätaitoja. Harjoittelemme myös esiintymistä ja syvennämme moottorikelkkailutaitoja. Koska asiakkaasi saapuvat maailman kaikista kolkista, koulutuskieli on englanti. Arctic Hospitality Guide -koulutus on osa Arctic Hospitality Academya ja se toteutetaan yhteistyössä Lapland Safariksen, Lapland Hotelsin sekä alan oppilaitosten kanssa. Koulutus on sinulle täysin maksuton.

LaplandSafaris-KotaCollectivePhoto-0583

Mitä odotamme sinulta

Olet sosiaalinen ihminen ja luontainen ryhmänjohtaja. Vahva asiakaspalveluasenne on työssä ensiarvoisen tärkeää ja haluatkin tarjota asiakkaillesi aina palan parasta Lappia. Lisäksi sinulta löytyy reipasta asennetta ja erähenkisyyttä. Improvisaatiokyky kuuluu työkalupakkisi kulmakiviin: ammattilaisena pystyt ratkomaan ongelmia ilman, että asiakkaasi edes tietävät niiden olemassaolosta. Kestät painetta ja toiminnan ihmisenä sinulla ei mene sormi suuhun tiukan paikan tullen. Koska Lapin sääolosuhteet ja ympäristö voivat yllättää kokeneenkin eräilijän, yksi parhaista taidoistasi on tunnistaa omat rajasi.

Sinulla on hyvä englannin kielen taito ja osaat mahdollisesti muitakin kieliä. Lisäksi takataskustasi löytyvät ajokortti (B) sekä hygieniapassi.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

henkilostoala-leimalogot-henkilostoala-jasenyritystys
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös