Siirry sisältöön

AKTIVITEETTIOHJAAJA

Lumikenttien innostava taituri

Työtehtäväsi meillä

Nyt saa lumi pöllytä, sukset suhista ja moottorikelkat jurnuttaa! Aktiviteettiohjaajana vastaat koti- ja ulkomaisten ryhmien ohjaamisesta ja varmistat, että asiakkaidesi päivä on täynnä iloa ja menoa. Vieraidesi ohjelma voi sisältää moottorikelkka- ja rekikoira-ajeluita, pulkkailua tai vaikkapa lumikenkäilyä. Sinä huolehdit omalla työpisteelläsi asiakaspalvelusta ja turvallisuudesta. Työskentelet pääasiassa ulkona ja työpäiviesi pituus vaihtelee ryhmän ja ohjelman mukaan. Työtehtäviisi lukeutuu myös varusteiden huolto- ja korjaustöitä sekä aktiviteettialueen valmistelua.

Osana työyhteisöämme

Aktiviteettiohjaajana olet osa energistä tiimiä, mutta osa tehtävistä vaatii myös kykyä toimia itsenäisesti. Kaikkea ei tarvitse osata heti, vaan perehdytämme sinut työsuhteen alussa tehtävääsi. Järjestämme uusille ohjaajille Arctic Hospitality Guide -koulutuksen, jossa käymme kanssasi läpi vaadittavia opastaitoja, teemme esiintymisharjoitteita sekä harjoittelemme moottorikelkalla ajamista. Englanninkielisen koulutuksen kulmakiviä ovat tieto, taito ja turvallisuus. Koulutus on osa Arctic Hospitality Academya, ja se toteutetaan yhteistyössä Lapland Safariksen, Lapland Hotelsin sekä alan oppilaitosten kanssa.

Mitä odotamme sinulta

Olet reipas ja energinen henkilö, ja tulet hyvin toimeen niin tiimisi kuin vieraidesi kanssa. Ennen kaikkea olet joukkuepelaaja, joka ottaa kaikki mukaan ja saa ihmiset innostumaan. Työskentelet kansainvälisessä ympäristössä, joten hallitset asiakaspalvelun myös englanniksi. Muu kielitaito (ranska/espanja) katsotaan eduksesi. Työkalupakkiisi kuuluvat myös hygieniapassi sekä ajokortti.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

hpl-150
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös