Siirry sisältöön

AKTIVITEETTIOHJAAJA

Innostava lumiaktiviteettien osaaja

Millaista se on?

Aktiviteettiohjaajat työskentelevät koti- ja ulkomaisten ryhmien ohjaus tehtävissä. Aktiviteettiopas työskentelee osana tiimiä, mutta osa tehtävistä vaatii myös kykyä toimia itsenäisesti. Työskentely tapahtuu pääasiassa ulkona. Työpäivien pituus vaihtelee ryhmän ja ohjelman mukaan. Asiakkaiden ohjelma voi sisältää moottorikelkka-ajeluita, huskyajeluita, pulkkailua tai vaikkapa lumikenkäilyä. Aktiviteettiopas vastaa omalla työpisteellään asiakaspalvelusta ja turvallisuudesta. Työtehtäviin voi lukeutua myös varusteiden huolto- ja korjaustöitä, aktiviteettialueen valmistelua sekä muita työtehtäviä.

Mitä odottaa?

Aktiviteettiohjaaja on reipas ja energinen henkilö, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot niin tiimin kuin asiakkaidenkin kanssa. Työskentely-ympäristö on kansainvälinen joten ohjaajalla tulee olla hyvä englannin kielen taito, eduksi lasketaan muu kielitaito (ranska/espanja). Aktiviteettiohjaaja on joukkuepelaaja, joka ottaa kaikki mukaan ja saa asiakkaat innostumaan. Lisäksi edellytämme hygieniapassia sekä ajokorttia.

Miten homma toimii?

Lapland Safaris järjestää uusille oppaille Arctic Hospitality Guide –koulutuksen ennen työsuhteen alkua. Koulutus on osa Arctic Hospitality Academya. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Lapland Safariksen, Lapland Hotelsin sekä alan oppilaitosten kanssa. Koulutuksessa käydään läpi vaadittavia opastaitoja, tehdään esiintymisharjoitteita sekä harjoitellaan moottorikelkalla ajamista. Koulutuksen kulmakiviä ovat tieto, taito ja turvallisuus. Koulutuskielenä on englanti. Työsuhteen alkaessa perehdytämme työntekijämme tehtäväkohtaisesti.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

hpl-150
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös