Siirry sisältöön

SAFARIOPAS

Monitaituri pohjoisen luonnossa

Millaista se on?

Safarioppaana viet kansainvälisiä asiakkaita Lapin luontoon ja opastat elämysaktiviteetteja. Voit toimia oppaana muun muassa lumikenkäsafarilla tunturin huipulla, viedä asiakkaita vierailulle porotilalle ja moottorikelkkailla lumiseen metsään katsomaan revontulia. Työvälineitäsi ovat moottorikelkat, pilkkivehkeet, fatbiket tai lumikengät ja aina valovoimainen persoonasi! Oppaiden työpäivät koostuvat safariohjelmien valmistelu-, toteuttamis- ja huoltotehtävistä.

 

Mitä odottaa?

Opas on sosiaalinen ihminen, joka haluaa tuottaa asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen joka kerta. Hyvä opas on itsevarma mutta tietää myös rajoituksensa. Opas pystyy pitämään päänsä kylmänä haastavissa sääolosuhteissa ja hankalissa tilanteissa. Improvisaatiotaito ja kyky pitää asiakkaat tyytyväisinä ja tietämättöminä ongelmista ovat todellisen oppaan ydintä. Ryhmän johtaminen on erittäin oleellinen oppaan taito. Lapland Safariksen oppaana odotamme sinulta reipasta asennetta, ensiapuvalmiuksia, erähenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Joustavuus ja paineensietokyky ovat oppaan tärkeitä ominaisuuksia. Edellytämme sinulta englannin kielen hyvää taitoa, muut osaamasi kielet ovat iso plussa, ajokorttia (B) sekä hygieniapassia.

 

LaplandSafaris-KotaCollectivePhoto-0583

Miten homma toimii?

Lapland Safaris järjestää uusille oppaille koulutuksen ennen työsuhteen alkua. Koulutuksessa käydään läpi vaadittavia opastaitoja, kuten ensiapua, kylmäsuojausta, ongelmanratkaisua ja erätaitoja. Harjoitellaan esiintymistä ja syvennetään moottorikelkkailutaitoja. Koulutuksen kulmakiviä ovat tieto, taito ja turvallisuus. Koulutuskieli on englanti ja koulutus on maksuton. Arctic Hospitality Guide -koulutus on osa Arctic Hospitality Academya. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Lapland Safariksen, Lapland Hotelsin sekä alan oppilaitosten kanssa.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

hpl-150
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös