Siirry sisältöön

TONTTU

Pohjoisen hassutteleva taikaolento ja joulupukin apulainen

Millaista se on?

Tonttu on opas, viihdyttäjä, taikaolento ja Lapland Safariksen edustaja yhdessä iloisessa paketissa. Tontut varmistavat, että kaikki ovat iloisella mielellä. Tontut kertovat tarinoita ja viihdyttävät lapsia niin pulkkamäessä, porotilalla kuin joulupukin työpajassa. Tontut leikkivät lumisotaa ja tekevät lumienkeleitä. Tontut varmistavat, että kaikki tietävät minne mennä, mitä tehdä ja huolehtivat aikataulun pysymisestä/toteutumisesta. Tontut noutavat ja vievät asiakkaat lentokentälle, aktiviteettipaikoille ja safareille. Tontun työ on hyvin itsenäistä.

Mitä odottaa?

Tonttu on esiintymistaitoinen, sosiaalinen, heittäytymiskykyinen, kielitaitoinen, hyvä lasten kanssa, joukkuelajien harrastaja, tykkää laulaa joululauluja ja pelata pelejä. Tontulla on myös hyvät ryhmänhallintataidot ja pärjäävät kylmässä eivätkä säikähdä haastavia tilanteita. Tonttu on henkilö, joka työskentelee vain joulusesongin ajan.

Miten homma toimii?

Kauden aluksi jokainen tonttu osallistuu tonttukoulutukseen. Koulutuksessa opitaan tärkeitä tonttutaitoja, kuten puhumista (ja laulamista) mikrofoniin, opastamista ja asiakaspalvelua. Esiintymistaidot ovat tontulle ehdottoman tärkeitä, samoin ryhmänhallintataidot ja paikallistietous. Ensiaputaidot ja kylmäsuojaus ovat erittäin tärkeitä taitoja napapiirin pohjoispuolella. Tontut työskentelevät marraskuun lopusta tammikuun alkuun. Tonttutehtävät vaihtelevat kohteittain.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

hpl-150
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös