Siirry sisältöön

Varustetyöntekijä

Pukeutumistilanteen pedantti asiakaspalvelija

Millaista se on?

Varustetiimiläinen arvioi asiakkaan tarvitseman haalarikoon, antaa sopivat kengät, sukat ja hanskat, kaulahuivin, pipon, kypärälakin ja kypärän, auttaa ihmisiä pukeutumaan ja kertoo miksi puetaan ja mitä puetaan. Varustetiimiläinen informoi asiakkaita heidän omien varusteiden soveltuvuudesta Lapin sääoloihin. Varustetiimiläisen työ pitää sisällään myös pukutilojen siisteydestä huolehtimisen päivittäin.

Mitä odottaa?

Yhden päivän aikana voidaan vaatettaa jopa 2500 asiakasta, jotka tarvitsevat koko setin varusteita. Yleensä asiakkaat palauttavat vaatteet samana päivänä kuin ovat saaneet ne. Työ niin suurten asiakas- ja vaatemäärien kanssa voi olla hyvinkin kiireistä. Tiimiläisten odotetaan tekevän innokkaasti ja tehokkaasti töitä jotta kaikki asiakkaat saadaan pidettyä lämpiminä ja tyytyväisinä. Jos rakastat järjestystä, tämä on sinun paikkasi! Pukutiimin jäsen on itsenäinen, tehokas ja tarkka yhteen hiileen puhaltaja jolla on ajokortti. Työ on melko fyysistä ja päivät voivat olla pitkiä, joten kestävyyttä tarvitaan. Pukutiimin jäsenet osaavat antaa asiakkaalle lyhyesti ohjeita englanniksi.

Miten homma toimii?

Varustetyöntekijöille ei ole erityistä koulutusta vaan työ opitaan tekemällä. Varustetiimiläisen työt alkavat yleensä marraskuun aikana ja päättyy kun joulukuun operaatiot on paketoitu vuoden vaihteessa.

Varustetyontekija

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

hpl-150
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös