Siirry sisältöön

joulukoordinaattori

Kapellimestarina ikimuistoisissa elämyksissä

Työtehtäväsi meillä

Aktiivinen päivä soljuu kepeästi kuin tunturipuro. Joulukoordinaattorina huolehdit osaavan tiimin kanssa pääasiallisesti siitä, että charter-asiakkaidemme safariohjelmat sujuvat mutkattomasti aina varaushetkestä alkaen. Pidät määrätietoisesti kaikki langat käsissäsi, ja aikataulutat eri toimintoja, hoidat yhteistyötä sidosryhmien kanssa, varmistat riittävän kapasiteetin aktiviteeteissa ja huolehdit varauksista. Ansiostasi tärkeä tieto kulkee kaikkien osapuolien välillä. Toimistonasi ovat vaihtelevasti mukava konttori sisätiloissa tai Lapin kauniit maisemat kentällä.

Osana työyhteisöämme

Joulukoordinaattorina olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa syntyy paitsi verkostoja, myös pitkälle kantavia ystävyyssuhteita. Yksikään työpäiväsi ei ole samanlainen, ja energinen työyhteisö antaa virtaa hektiseen arkeen.

Mitä odotamme sinulta

Joulukoordinaattorina olet tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Koulutamme sinut tehtäviisi. Koska työyhteisömme ja asiakaskuntamme ovat kansainvälistä, sinun tulee puhua ja kirjoittaa englantia sujuvasti. Hallitset myös työkaluinasi käytettävät Microsoftin Word- ja Excel -ohjelmat, mutta omaksut myös uusia järjestelmiä tarvittaessa. Sesonkiaikoina työ on hektistä, mutta kiireessä pidät pään kylmänä, olet joustava työaikojen suhteen ja pystyt tekemään tarkkaa työtä myös nopealla temmolla. Jos sinulla on matkailualan koulutus tai työkokemusta alalta, luetaan se eduksi.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

henkilostoala-leimalogot-henkilostoala-jasenyritystys
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös