Siirry sisältöön

Rekikuljettaja

Vauhdikasta ulkoilmatyötä kauniissa maisemissa

Työtehtäväsi meillä

Lapin maastoissa elämykset odottavat kokijaansa. Rekikuljettajana työskentelet ulkomaisten asiakasryhmien aktiviteettien parissa toimien asiakkaiden kuljettajana aktiviteettialueiden välillä moottorikelkalla rekeä vetäen. Valtaosa asiakkaistasi on kansainvälisiä lapsiperheitä. Työsi on monipuolista ja vaihtelee ryhmän ja ohjelman mukaan, jonain päivänä viet asiakkaasi esimerkiksi husky-ajelulle. Toisinaan pääset myös valmistelemaan aktiviteettialuetta tai huoltamaan varusteita. Tehtävässäsi varmistat sujuvan yhteistyön suuren työyhteisön kesken sekä asiakkaiden viihtyvyyden.

Osana työyhteisöämme

Olet osa isoa ja energistä tiimiä, jonka yhteistyö mahdollistaa asiakkaillemme ainutkertaisia elämyksiä. Yhteisössä syntyy verkostoja, ja yhteismajoituksessa tutustut uusiin mahtaviin tyyppeihin. Kohtaat iloisia asiakkaita ja jaat uusien kokemuksien jännityksen heidän kanssaan.

Mitä odotamme sinulta

Rekikuljettajana sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti. Opetamme sinut myös hallitsemaan moottorikelkkaa turvallisesti. Lisäksi matkaasi rekikuljettajaksi helpottavat aktiivinen ja reipas asenne, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvät vuorovaikutustaidot – niin lasten kuin aikuisten kanssa. Hymysi ei hyydy kylmissäkään olosuhteissa. Kansainvälisessä ympäristössä odotamme sinulta myös sujuvaa englanninkielentaitoa. Ennen itsenäistä asiakastyötä perehdyt tehtäviisi koulutus- ja perehdytysjakson aikana.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

henkilostoala-leimalogot-henkilostoala-jasenyritystys
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös