Siirry sisältöön

FRONT DESK -TYÖNTEKIJÄ

Myyntihenkinen kaikki langat käsissä pitävä asiakaspalvelija

Millaista se on?

Safaritalon Fronttina palvelet kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme. Autat asiakkaitamme valitsemaan heille sopivimman palvelun, teet varauksen ja hoidat asian eteenpäin. Front Desk palvelupisteessä hoidetaan myös välinevuokrausta sekä Safari Shop tuotteiden myymälää. Tehtäviisi kuuluvat myös kassapäätetyö, tuotteiden hinnoittelu ja esille laitto. Sähköposteihin sekä puheluihin vastaaminen on oleellinen osa päivittäistä työrytmiä. Lisäksi tehtäviin kuuluu asiakkaiden avustaminen safarien lähtötilanteessa. Frontti on jatkuvassa vuorovaikutuksessa työnjohdon, oppaiden ja alihankkijoiden kanssa. Front desk on merkittävässä roolissa siinä, että asiat sujuvat kaikkien kannalta joustavasti ja jouhevasti.

Mitä odottaa?

Front desk -työntekijä on ennen kaikkea asiakaspalvelija. Front desk -työntekijä on tarkka, myyntihenkinen, vastuullinen, kielitaitoinen, oma-aloitteinen ja joustava. Frontissa tarvitaan paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta. Yksityiskohdille ja erilaisten ihmisten käsittelylle on hyvä olla silmää. Frontissa on käytössä erilaisia varaus- ja muita järjestelmiä, joten hyvät tietotekniset taidot ovat tärkeät. Työskentely-ympäristö on erittäin kansainvälinen, joten toinen työkielemme on suomen lisäksi englanti. Tämän lisäksi myös alan koulutus, muu kielitaito, erityisesti ranska ja espanja, ovat eduksi. Useimmissa kohteissa edellytetään myös ajokorttia sekä ajotaitoa.

Miten homma toimii?

Front desk -työntekijät perehdytetään tehtäviin ja käytettäviin järjestelmiin. He käyvät eri alihankkijoiden luona tutustumassa paikkoihin ja tutustuvat safareihin, jotta saavat ensi käden tietoa siitä, millaisia myytävät tuotteet käytännössä ovat.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

hpl-150
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös