Siirry sisältöön

Ravintolan vuoropäällikkö

Oppaana makumatkalla Lapin maisemiin

Työtehtäväsi meillä

Lappi avautuu kaikille aisteille ja mahtuu yhdelle lautaselle. Vuoropäällikkönä suunnittelet ja toteutat tasokkaiden ravintoloidemme toimintaa osana ammattitaitoista tiimiä. À la carte -tarjoilun lisäksi vastaat ravintolan päivittäisistä toiminnoista kuten salin valmistelusta, menun läpikäymisestä, asiakaspalvelusta sekä tilityksestä, ja toimit työvuoroissa lähiesimiehenä. Avaat tarjoilijoiden kanssa tarinoita ja alkuperiä annosten, raaka-aineiden ja juomien takana, ja yhdistelet ruokalajeja ja juomia taataksesi asiakkaalle parhaan mahdollisen makuelämyksen. Yhdessä ravintolapäällikön kanssa huolehdit ravintolan taustatoiminnoista. Työvuoroissa tukenasi ovat lähiesihenkilösi, tiimisi sekä yksityiskohtaiset tehtäväkortit.

Osana työyhteisöämme

Vuoropäällikkönä olet osa ammattitaitoista tiimiä, jossa osaltasi ylläpidät hyvää työskentelyilmapiiriä. Uutena tulokkaana sinut perehdytetään työtehtäviisi ja talon tavoille heti ensimmäisenä päivänä. Ravintoloissamme tuetaan jatkuvaa kehittymistä, ja pääset säännöllisesti muun tiimin kanssa uusimpiin ruoka- ja juomakoulutuksiin.

Mitä odotamme sinulta

Ravintolan vuoropäällikkönä odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta à la carte -tarjoilusta, ja haluamme kuulla näkemyksiäsi laadukkaan ravintolakokemuksen tuottamisesta. Muita tärkeitä työkalujasi ovat hyvät vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisukyky, joustavuus sekä oma persoonallisuutesi. Toivomme sinun tuntevan jo jonkin verran viinien maailmaa ja loihtivan maukkaita ruokien ja juomien yhdistelmiä. Työympäristö on kansainvälinen, joten tarvitset sujuvaa englanninkielentaitoa. Pidät olemuksesi positiivisena myös kiireisinä iltoina. Aiempi kokemus esimiestehtävistä luetaan eduksi.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

henkilostoala-leimalogot-henkilostoala-jasenyritystys
MaRa-250

Lapland Staff Oy | Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO | Tel: +358 400 164 730 | info (@) laplandstaff.fi

Lapland Staff Oy
Yrjö Kokon tie 4 | FI-99300 MUONIO
Tel: +358 400 164 730
info (@) laplandstaff.fi

Vieritä ylös